Total Dynatrans

Total Dynatrans is een hydraulische transmissieolie lijn van Total Mar-Oil bied het gehele Dynatrans assortiment.

TOTAL DYNATRANS werd speciaal ontwikkeld voor transmissies uitgerust met ondergedompelde remschijven waarvoor een product met API-niveau GL-4 van graad 10W-30 of 80W gevraagd wordt, in zowel on-road als off-road voertuigen

Dit smeermiddel is met name aangepast voor de smering van automatische transmissies, koppelomvormers, hydrostatische transmissies en meer algemeen voor alle transmissies die een UTTO-smeermiddel vereisen (Universal Tractor Transmission Oil).TOTAL DYNATRANS  werd eveneens ontwikkeld voor de smering van hydraulische systemen, stuurbekrachtiging en krachtafnemers (PTO) met in olie ondergedompelde koppeling.TOTAL DYNATRANS is geschikt voor een grote verscheidenheid aan landbouwmaterieel en machines voor openbare werken wat een reductie van voorraden en van het aantal te gebruiken smeermiddelen mogelijk maakt.

dit smeermiddel vertoont een uitstekend gedrag bij lage temperatuur (bescherming van wrijvingsschijven tegen het risico op vastlopen) en bij hoge temperatuur (bescherming tegen het risico op schokkende werking of slippen).

TOTAL DYNATRANS  bezit eveneens zeer goede extreme-druk- en antislijtage-eigenschappen die een optimale bescherming van de tandwieloverbrengingen en de hydraulische componenten verzekeren. Dynatrans is bij Mar-Oil verkrijgbaar in 1, 5, 20, 60 en 208Liter!

Úw oliehandel in Nederland

Smeermiddelenwinkel.nl is als initiatief van Mar-Oil uitgegroeid tot een erkende oliehandel in Nederland. In ons assortiment vindt u zowel gerenommeerde als opkomende merken. Gedacht kan worden aan Shell, Total, Mobil én Castrol. Daarnaast staan onze specialisten voor u klaar bij het uitvoeren van (motorolie)analyses. Kiest u voor Smeermiddelenwinkel.nl? Dan kunt u rekenen op een scherpe prijs, een uitstekende kwaliteit én snelle levertijden. Kortom, voor uw industriële smeermiddelen bent u bij ons het juiste adres.