Brandstof

De hoogste brandstof kwaliteitsnormen tegen een scherpe prijs.

 

Brandstof: Dieselolie

Door de uitgebreide tankwagenvloot kan Mar-Oil alle bedrijven in heel Nederland van brandstoffen voorzien op bedrijven- en projectlocaties. Iedereen die brandstof nodig heeft kan op ons rekenen, van agrarische bedrijven tot bouwbedrijven, industriële bedrijven, transportbedrijven en meer. Mar-Oil diesel voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen tegen een zeer scherpe prijs.

Ontvang iedere dag de actuele dieselprijs

Hoge kwaliteitsnormen

Diesel Green

Dieseltank

Brandstof: Diesel Change XL

Een schonere brandstof voor alle sectoren,

Gebaseerd op de werking van natuurlijke enzymen (ook wel biokatalysatoren). Het enzymconcentraat zorgt voor een moleculaire verandering van de brandstof, waardoor de verbranding beter en sneller verloopt, met minder uitstoot. Daarnaast zorgt het gebruik van ChangeXL vanwege de reinigende werking voor een vermindering van de onderhoudskosten van tanks en motoren.

SGS Nederland B.V. heeft de voordelen van ChangeXL bevestigd en heeft een emissie reductie van 6% CO₂, 34% CO, 11% NOx en 43% roet en fijnstof gemeten.

Wist u dat u ChangeXL kan inzetten als brandstof voor uw wagen-en machinepark voor de CO₂-Prestatieladder, maar ook kan gebruiken om een gunningvoordeel te ontvangen bij aanbestedingen van overheidsprojecten en gemeenten?

Brandstof: Tankpas

Heeft uw bedrijf een groot wagenpark? Wordt er regelmatig onderweg getankt? Dan is een tankpas de uitkomst! Tanken tegen scherpe prijzen door heel de Benelux is mogelijk. Daarnaast krijgt u een duidelijk inzicht welke wagen wanneer tankt en hoeveel. Alle tankbeurten fiscusproof op een verzamelfactuur. Vraag eens naar de mogelijkheden bij Mar-Oil.

 

Wij werken samen met

Meer Services

Bekijk ook eens onze andere diensten

Smeermiddelenwinkel

Webshop

Bestel direct in onze webshop! Profiteer van de beste aanbiedingen en laat de olie thuis leveren. Ook voor onderhoudsproducten bent u hier aan het goede adres

Smeermiddelen & Vetten

Het totaalaanbod van verschillende merken en toepassingen

Technisch advies

Bestaande uit het oplossen van inwendige motorvervuiling en achterhalen van oorzaken van motorschade.

AdBlue & ADB+

AdBlue is een uiterst zuiver mengsel van gedemineraliseerd water en ureum dat door velen wordt gebruikt voor het reduceren van stikstofoxiden (NOx) in uitlaatgassen.