Propaangas

Wij leveren propaangas verpakt in flessen van 2,5 tot 46,5 kilo. Deze flessen worden voornamelijk gebruikt in de recreatiesector, de agrarische sector, de industriële sector en door dakdekkers. Dit doen wij in een unieke samenwerking met Hoes Errogas te Nijmegen. Vanwege het grote assortiment flessen die wij aanbieden is er voor iedere klant wel wat wils. En voor elk doel van barbecue tot camper van verwarming tot hobbymatig gebruik.

Onze gasflessen zijn altijd op te halen, kijk hier voor onze openingstijden.

Lichtgewicht gasflessen speciaal voor heftrucks

Voor de voortdrijving van uw vorkheftrucks is propaan ook de ideale brandstof. Uw heftrucks werken met propaan met een lage uitstoot van giftige gassen, trillingsvrij en vrijwel geruisloos en bieden een grote actieradius.

Wij bieden een lichtgewicht gasfles van duurzaam composietmateriaal, met een kunststof omhulsel.

Door het lichte gewicht is deze fles veel gemakkelijker te tillen dan de stalen gasflessen. Deze gasfles is gemaakt van slag- en stootvast materiaal. De gasfles bevat circa 28 liter propaangas en weegt nog geen 21 kilo. Dat is ruim onder de ARBO-norm van 25 kg die de arbeidsinspectie hanteert voor handmatig tillen.

Deze flessen zijn niet alleen lichtgewicht, de fles is ook transparant. In één oogopslag kunt u zien hoeveel brandstof er nog in de fles zit. Uiteraard geldt ook voor deze gasflessen dat wij u in uw gasbehoefte voorzien, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

Gastank

Heeft u gasverwarming op propaan, dan bent u bij Mar-Oil & Gas Service aan het juiste adres.

We maken samen een afspraak om de locatie te bekijken en bespreken samen met u de mogelijkheden. Wij maken een passende berekening welke tank u nodig heeft en welke leidingen er eventueel geplaatst moeten worden.

 Wij plaatsen de tank en leggen alle leidingen aan tot aan het woonhuis.