Propaangas

gasflessen en gastanks

 

Mar-Gaz verkooppunten

Bezoek een van onze verkooppunten:
  • Wijenberg Dier- Tuin- en Hobbycentrum Gildestraat 4, (Holthees)
  • Shop Jacobs (Vierlingsbeekseweg 13, Overloon)
  • DMS Lottum (Grubbenvorsterweg 18, Lottum)
  • Camping De Brembroeken Brembroeken 1 (Vortum-Mullem)

Wij leveren propaangas verpakt in flessen van 2,5 tot 46,5 kilo. Deze flessen worden voornamelijk gebruikt in de recreatiesector, de agrarische sector, de industriële sector en door dakdekkers. Vanwege het grote assortiment flessen die wij aanbieden is er voor iedere klant wel wat wils. En voor elk doel van barbecue tot camper van verwarming tot hobbymatig gebruik. Klik hier voor ons gasflessen assortiment.

*Ook graag een verkooppunt worden? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Lichtgewicht heftruckgasflessen

Voor de voortdrijving van uw vorkheftrucks is propaan de ideale brandstof. Heftrucks met propaan werken namelijk met een lage uitstoot van giftige gassen. Daarnaast zijn ze trillingsvrij, vrijwel geruisloos en bieden een grote actieradius.

Wij bieden een lichtgewicht gasfles van duurzaam composietmateriaal, met een kunststof omhulsel.

Door het lichte gewicht is deze fles veel gemakkelijker te tillen dan de stalen gasflessen. Deze gasfles is gemaakt van slag- en stootvast materiaal. De gasfles bevat circa 28 liter propaangas en weegt nog geen 21 kilo. Dat is ruim onder de ARBO-norm van 25 kg die de arbeidsinspectie hanteert voor handmatig tillen.

Deze flessen zijn niet alleen lichtgewicht, de fles is ook transparant. In één oogopslag kunt u zien hoeveel brandstof er nog in de fles zit. Uiteraard geldt ook voor deze gasflessen dat wij u in uw gasbehoefte voorzien, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

Propaangastank

Heeft u gasverwarming op propaan, dan bent u bij Mar-Oil & Gas Service aan het juiste adres.

We maken samen een afspraak om de locatie te bekijken en bespreken samen met u de mogelijkheden. Wij maken een passende berekening welke tank u nodig heeft en welke leidingen er eventueel geplaatst moeten worden.

Wij plaatsen de tank en leggen alle leidingen aan tot aan het woonhuis.

www.mar-gaz.nl

Meer Services

Bekijk ook eens onze andere diensten

Smeermiddelenwinkel

Webshop

Bestel direct in onze webshop! Profiteer van de beste aanbiedingen en laat de olie thuis leveren. Ook voor onderhoudsproducten bent u hier aan het goede adres

Brandstoffen

De dieselprijzen veranderen continu. Wij bieden een divers assortiment met messcherpe prijzen.

Smeermiddelen & Vetten

Alles voor automotive, de tweewielers, heavyduty en voor industriële toepassingen.

AdBlue & ADB+

AdBlue is een uiterst zuiver mengsel van gedemineraliseerd water en ureum dat door velen wordt gebruikt voor het reduceren van stikstofoxiden (NOx) in uitlaatgassen.