over ons

 

Onze Historie

Mar-Oil is in 2007 opgericht door Marc Oudenhoven. Marc heeft daarvoor als accountmanager en triboloog jarenlang ervaring opgedaan bij verschillende oliemaatschappijen en handelaren. Door de steeds snellere groei van ons bedrijf hebben wij verschillende kantoor en opslaglocaties en meerdere werknemers, waaronder onze eigen chauffeurs die de olie bij u afleveren.

Sinds 2019 is Mar-Oil een echt familiebedrijf en is ook Bas Oudenhoven werkzaam binnen het bedrijf. Door de groeiende online oliewereld leveren wij via onze webshop wereldwijd de beste producten. www.smeermiddelenwinkel.nl is voor iedereen toegankelijk en ook via deze webwinkel leveren wij de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Desalniettemin staat persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel en streven wij ernaar om alle klanten te voorzien van advies op maat. 

Onze Service

Productadvies op maat

Groot en Kleinverpakkingen

Breed assortiment

Snelle levertijd

Mar-Oil

De Olieservice voor Zuid-Nederland

Mar-Oil is dé Olieservice voor Zuid-Nederland. Mar-Oil is de allround Olieservice voor uw onderneming. Mar-Oil is een multibrand oliehandel die in tientallen verschillende oliemerken een scherpe prijs kan aanbieden. Naast het gerichte merk Motul dat zij veelal inzetten bij garagebedrijven, biedt Mar-Oil Olieservice ook Total, Shell, Texaco, UTB Oils, Mobil, Kroon Oil, Eurol en Castrol. Ook heeft Mar-Oil een Private label. Hierin kunnen zij alle soorten smeermiddelen aanbieden. Van transmissie tot motorolie.

Garagebedrijven

Mar-Oil Olieservice richt zich met een speciaal servicepakket voor garagebedrijven volop in deze bedrijfstak. Met het merk Motul voor smeermiddelen en Forté bij additieven kan Mar-Oil Olieservice kwaliteit in de werkplaats garanderen. Door een garagepakket door te nemen voor elke specifieke garagist heeft men altijd voldoende staan en geen overmatige voorraad. Mar-Oil Olieservice levert Motul vanuit eigen voorraad en dus zijn lange levertijden geen issue. Vanuit het magazijn in Oostrum wordt Motul door heel Nederland en België geleverd.

Als Olieservice voor Zuid-Nederland kan Mar-Oil ook op maat bediende Bulkleveringen toepassen. Naast grote leveringen uit bulkwagen bij garagisten die een eigen olietank hebben. Heeft Mar-Oil Olieservice voor de kleinere bulkleveringen tot 700 liter een eigen bakwagen die is voorzien van een bulkinstallatie. Hierdoor kan Motul overal op maat geleverd worden. Denk aan Oliebars, Liquid Stores en vulpompen.

Op het gebied van Equipment kan Mar-Oil Olieservice de garagist volledig ontzorgen. Dit voor een compleet olie vulsysteem tot tank. Ook voor aansluiting van een compleet oliemanagementsysteem en liquid stores. Mar-Oil verzorgt de aansluiting, verzorging en olie voor elke situatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw garagebedrijf? Neem contact op met een van onze accountmanagers Automotive.

Bel ons vandaag

0478-561541

of