Technisch advies

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Mar-Oil een zeer goede reputatie opgebouwd op het gebied van motoroliën, het oplossen van inwendige motorvervuiling en het achterhalen van de oorzaken van eventuele motorschade.

 

We bieden technische ondersteuning aan jou en jouw bedrijf, zodat jij kunt profiteren van onze kennis en ervaring. Zo brengen we kennis weer terug in de werkplaats.

Het begint met de juiste olie

Een belangrijk deel van onze service richt zich op het gebruik van de juiste olie. We hebben ontdekt dat monteurs het advies van grote olieproducenten vaak klakkeloos overnemen, terwijl de keuze voor de juiste motorolie vaak meer vraagt.

Natuurlijk zijn de keuzeschema’s van de olieproducenten heel bruikbaar. Mar-Oil is leverancier van meerder bekende oliemerken en u kunt gebruik maken van de oliegids van deze merken.

Toch is het belangrijk om te beseffen dat elke motor en elk probleem uniek is, en dat de geboden oplossing uit zo’n keuzeschema niet per se de beste oplossing is.

Met onze ruime ervaring geven we een advies op maat, zodat je de problemen van jouw klanten volledig oplost.

Inwendige motorvervuiling

Een van de meest voorkomende oorzaken van motorproblemen komt door inwendige motorvervuiling. We komen dit bij veel van onze klanten tegen, en weten inmiddels precies hoe we dat moeten opsporen en oplossen. Kom jij er maar niet achter wat de motorproblemen bij jouw klant veroorzaakt? Met onze technische ondersteuning ontdekken we snel wat het probleem is, en vertellen we je hoe je het kunt oplossen.

Help je klant weer op weg!

Niets is zo vervelend dan je klant te laten wachten. Neem vandaag nog contact met ons op voor technische ondersteuning, en help je klant zo snel mogelijk weer op weg.