Voor het smeren van open tandwieloverbrengingen is Bio OG+ van TotalEnergies een uitstekend product. Dit smeermiddel is ideaal voor gebruik in extreem zware omstandigheden en in gebieden waar milieurestricties gelden. Om zwaar belaste toepassingen goed te smeren ziet TotalEnergies dat gebruikers hiervan veelal kiezen voor conventionele smeervetten met veel vaste smeerstoffen zoals MoS2 en/of grafiet. Deze producten hebben een uitstekende smerende en beschermende werking daarom heeft Mar-Oil ook dit zeker erbij in de smeermiddelen.nl.

TotalEnergies past in dit smeervet succesvol een mix van speciale calcium-zepen en synthetische basisoliën toe in plaats van vaste smeerstoffen om zelfs de meest zwaarbelaste overbrengingen te kunnen smeren. 

Breed inzetbaar, ook onder water

Door deze unieke samenstelling is het product breed inzetbaar. Een paar voorbeelden: 

  • Toepasbaar in zoet en zout water, zowel boven het wateroppervlak als volledig onder water.
  • Kettingsmering boven en onder water
  • Pen/bus verbindingen 
  • Open tandwielen boven en onder water

wil je dit handige smeermiddel nu ook hebben van Mar-Oil? Kijk dan nu meteen op smeermiddelenwinkel.nl!

 

Úw oliehandel in Nederland

Smeermiddelenwinkel.nl is als initiatief van Mar-Oil uitgegroeid tot een erkende oliehandel in Nederland. In ons assortiment vindt u zowel gerenommeerde als opkomende merken. Gedacht kan worden aan Shell, Total, Mobil én Castrol. Daarnaast staan onze specialisten voor u klaar bij het uitvoeren van (motorolie)analyses. Kiest u voor Smeermiddelenwinkel.nl? Dan kunt u rekenen op een scherpe prijs, een uitstekende kwaliteit én snelle levertijden. Kortom, voor uw industriële smeermiddelen bent u bij ons het juiste adres.