Bij Total hebben we motoroliën en vetten ontwikkeld voor de speciale eisen van schepen en boten. Met ons CAPRANO-assortiment in smeermiddelenwinkel.nl bieden wij Mar-Oil voor elke maritieme toepassing het juiste product. 

De Total CAPRANO smeermiddelen zijn gebaseerd op de hoge eisen van de scheepvaart. Met het CAPRANO-assortiment bieden we hoogwaardige smeermiddelen voor dieselmotoren in hoofd- en hulpeenheden. Onze enkelvoudige en meerwaardige oliën garanderen de operationele gereedheid en efficiëntie van schepen en boten. Moeilijke omstandigheden en seizoenen vormen geen uitdaging voor CAPRANO-motoroliën, omdat ze zijn ontwikkeld voor gebruik het hele jaar door. Het brandstofverbruik en de low SAPS-smeermiddelen van het CAPRANO-assortiment maken een veilige en kosteneffectieve werking mogelijk van alle moderne dieselmotoren die zijn uitgerust met een uitlaatgasreinigingssysteem.

 

Úw oliehandel in Nederland

Smeermiddelenwinkel.nl is als initiatief van Mar-Oil uitgegroeid tot een erkende oliehandel in Nederland. In ons assortiment vindt u zowel gerenommeerde als opkomende merken. Gedacht kan worden aan Shell, Total, Mobil én Castrol. Daarnaast staan onze specialisten voor u klaar bij het uitvoeren van (motorolie)analyses. Kiest u voor Smeermiddelenwinkel.nl? Dan kunt u rekenen op een scherpe prijs, een uitstekende kwaliteit én snelle levertijden. Kortom, voor uw industriële smeermiddelen bent u bij ons het juiste adres.