Smeermiddelen en vetten

Kwaliteit              Service                Advies

 

Multibrand leverancier

Door jarenlange ervaring blijkt dat veel oliemerken hun specialisme hebben. Er is een groot verschil in automotive, industrie, transport, landbouw, marine en tweewielers. Daarom heeft Mar-Oil er voor gekozen om meerdere oliemerken aan te kunnen bieden. Ieder segment vraagt om hun specifieke olie.

Productadvies op maat

Gerenommeerde merken

Motorolie-analyse

Groot- en kleinverpakkingen

Breed assortiment

Snelle levertijd

Aanbod van Smeermiddelen

Wij bieden diverse soorten smeermiddelen aan voor verschillende toepassingsgebieden. Het gebruik van het juiste smeermiddel bij het correcte toepassingsgebied is van cruciaal belang. Wij leveren smeermiddelen voor de volgende toepassingsgebieden: Auto, Motor, Scooter, Landbouw, Industrie, Transport, Marine, Historische voertuigen, quads, karts en voor het tuinieren.

Voor voertuigen bieden wij motorolie, transmissie olie, remvloeistof, koelmiddelen en antivries, hydraulische olie, vetten. additieven en systeemreinigers, kettingsprays, shock en fork smeermiddelen, maar ook alles voor het onderhoud en verzorging van uw voertuig. 

Voor de landbouw en transportsector bieden wij een ruim aanbod motorolie, hydrauliek, transmissie olie, tandwielkastolie, vetten, koelmiddelen en additieven.

Qua industriële oliën denken wij graag met u mee en adviseren wij u voor de beste keuze voor uw machine. Denk aan Circulatie olie, Turbine olie, Pneumatische olie, Metaalbewerkingsolie, Compressorolie, Isoleerolie etc. 

 

Onze smeermiddelen zijn van uitstekende kwaliteit. u leest dit niet. ik moet nog een paar woorden en dan heb ik er 300. die heb ik nu dus

Onze Merken

Meer Services

Bekijk ook eens onze andere diensten

Smeermiddelenwinkel

Webshop

Bestel direct in onze webshop! Profiteer van de beste aanbiedingen en laat de olie thuis leveren. Ook voor onderhoudsproducten bent u hier aan het goede adres

Brandstoffen

De dieselprijzen veranderen continu. Wij bieden een divers assortiment met messcherpe prijzen.

Technisch advies

Bestaande uit het oplossen van inwendige motorvervuiling en achterhalen van oorzaken van motorschade.

AdBlue & ADB+

AdBlue is een uiterst zuiver mengsel van gedemineraliseerd water en ureum dat door velen wordt gebruikt voor het reduceren van stikstofoxiden (NOx) in uitlaatgassen.