TOTAL FINASOL

Total Finasol is een Synthetische onderdelenreiniger voor de voedselverwerkende industrie 

TOTAL FINASOL  wordt algemeen toegepast in een speciale onderdelenreiniger die zonder water in werkplaatsen ( en garages ) gebruikt kan worden. Kan tevens toegepast worden voor de reiniging van grotere vlakken met een spons of doek. TOTAL FINASOL  is een synthetische onderdelenreiniger en koudontvetter. Bevat geen gechloreerde koolwaterstoffen en is gedearomatiseerd. Zeer goede reinigende werking, reukloos en heeft een lage vluchtigheid.

  • De te reinigen onderdelen met een kwast met puur product schoonmaken.
  • Grotere vlakken kunnen met een spons of doek worden gereinigd.
  • TOTAL FINASOL is bijzonder geschikt om toegepast te worden in de onderdelenreiniger (werktafel met geperforeerd blad en pomp die op het vat kan worden aangesloten).

Úw oliehandel in Nederland

Smeermiddelenwinkel.nl is als initiatief van Mar-Oil uitgegroeid tot een erkende oliehandel in Nederland. In ons assortiment vindt u zowel gerenommeerde als opkomende merken. Gedacht kan worden aan Shell, Total, Mobil én Castrol. Daarnaast staan onze specialisten voor u klaar bij het uitvoeren van (motorolie)analyses. Kiest u voor Smeermiddelenwinkel.nl? Dan kunt u rekenen op een scherpe prijs, een uitstekende kwaliteit én snelle levertijden. Kortom, voor uw industriële smeermiddelen bent u bij ons het juiste adres.