TOTAL COPAL MAR-OIL

Sterk hechtend aluminiumcomplex hogedrukvet voor zware belasting en hoge temperaturen. Dit vet bevat 8% grafiet en 1% MoS2, en is geschikt voor toepassingen in cement- en suikerfabrieken.

TOTAL COPAL OGL 0 bevat vaste smeermiddelen die de wrijvingscoëfficiënt doen dalen en de slijtage vooral in de buurt van de tandvoet en tandtop beperkt, wat het energieverbruik verlaagt.
De superieure hechting en de opmerkelijke bestendigheid tegen lasten en schokken van TOTAL COPAL OGL 0 beschermt tandwielen, verhoogt de betrouwbaarheid en verlengt de levensduur van de apparatuur.
Dit vet biedt de volgende voordelen:
Heel goed waterbestendig;
Uitstekende oxidatie- en corrosiewerende eigenschappen dankzij zorgvuldig geselecteerde additieven.

COPAL OGL 0 bevat geen lood of andere zware metalen die schadelijk worden geacht voor de gezondheid van de mens en het milieu.

COPAL OGL 0 is een vet speciaal ontwikkeld voor de smering van open tandwielen van
kroonwielen van brekers en aandrijftandwielen van ovens in zware omstandigheden
(bijvoorbeeld cement- en papierindustrie,…). COPAL OGL 0 kan ook gebruikt worden voor vaak gebruikt tandwerk en tandwielen in de suikerraffinage, in de staalindustrie en voor windenergie (turbinehuis). Zorg ervoor dat het vet niet vervuild wordt door stof of andere vervuiling van buitenaf. Gebruik bij voorkeur een aangepast en afgesteld verstuivingssysteem om de hoeveelheid afgezet vet te optimaliseren en een gebrek aan smering te voorkomen. Spatsmering en smering door overdracht is ook mogelijk met COPAL OGL 0. Dankzij het hechtend vermogen, de weerstand tegen belasting en schokken, beschermt
COPAL OGL 0 op uitzonderlijke wijze de tandwielen en dus de levensduur van het
materiaal.

De aanwezigheid van vaste smeermiddelen vermindert de wrijvingscoëfficiënt, de slijtage
aan de top en de basis van de tanden, de aandrijvingsinspanningen en dus het
energieverbruik.
Zeer goede weerstand tegen water.
Uitstekende anticorrosie- en antioxidatie-eigenschappen dankzij de zorgvuldig gekozen
additieven.
COPAL OGL 0 bevat geen lood, noch enig ander zwaar metaal schadelijk voor de
gezondheid of het milieu.

Specificaties

Normen & Goedkeuringen

Viscositeit

 

OEM-goedkeuringen

DIN: DIN 51502 OGPF0/00N-20

ISO: ISO 6743-9:L-XBDHB 0/00

Inhoud

18, 50 & 180 kilogram

 

 

 

 

 

 

 

Úw oliehandel in Nederland

Smeermiddelenwinkel.nl is als initiatief van Mar-Oil uitgegroeid tot een erkende oliehandel in Nederland. In ons assortiment vindt u zowel gerenommeerde als opkomende merken. Gedacht kan worden aan Shell, Total, Mobil én Castrol. Daarnaast staan onze specialisten voor u klaar bij het uitvoeren van (motorolie)analyses. Kiest u voor Smeermiddelenwinkel.nl? Dan kunt u rekenen op een scherpe prijs, een uitstekende kwaliteit én snelle levertijden. Kortom, voor uw industriële smeermiddelen bent u bij ons het juiste adres.